Scholen in de kunst en Inloophuis Schothorst gaan samen culturele activiteiten organiseren voor de wijkbewoners van 55+ onder de naam: “Kunstlokaal”. Het zijn workshops die in de wijk en in het inloophuis plaatsvinden.
Dit zijn activiteiten die door Scholen in de Kunst in samenwerking met andere organisaties en kunstenaars afgelopen jaar al georganiseerd zijn geweest zoals workshops glasfusing en fotografie.
Deze zullen vanwege de grote belangstelling nogmaals aangeboden worden. Daarnaast willen we graag van u weten welke workshops u graag zou willen doen. We willen voor iedereen dus voor vrouwen en mannen culturele activiteiten organiseren. Daarnaast is er natuurlijk ruimte en tijd voor ontmoeting of zelfs samen eten.

Tekenen en kleuren

Ontspannen en met kleur het nieuwe jaar beginnen door het volgen van 3 workshops tekenen. Wijkgenote Ingrid Stolk is tekendocent en vindt het leuk haar ervaring en kennis in de wijk te delen.
In de workshop wordt gewerkt met kleurpotlood en pastelkrijt. Er wordt aandacht gegeven aan het tekenen van (speelse) vormen en verschillende kleurtechnieken. Ervaring is niet vereist, het met plezier tekenen en kleuren staat voorop.
maandag 14, 28 januari en 11 februari 2019
Tijd: 10:00 – 12:00 Kosten: €7,50 per persoon, voor 3 workshops.

Bent u belangstellend en wilt u op de hoogte gehouden worden dan kunt u dat vast melden op info@inloophuisschothorst.nl
We zien erg uit naar deze samenwerking en leuke workshops in het Inloophuis o.l.v. Scholen in de Kunst.

Meer informatie vindt u in de kopij voor de Stad Amersfoort. Klik hier om de inhoud te bekijken.