Dagje uit naar de zandsculpturen in Garderen.

 In Nieuws

Vrijdag 9 september vertrokken we met 16 gasten en vrijwilligers richting de zandsculpturen in Garderen. We werden heel gezellig ontvangen door Meneer Schijtbeens, die al gauw de lachers op zijn hand had. We konden daarna vrij rondkijken naar de mooie zandsculpturen met als thema de Nederlandse geschiedenis. Zowel nationale en internationale zandbeeldhouwers werkten mee aan deze bijzondere tentoonstelling. Halverwege dronken we gezellig samen een kop koffie of thee met daarbij een lekker gebakje. En verder ging de tour langs de prachtige zandkunstwerken. We sloten af met nog een drankje en een ijsje, namen nog een kijkje in de leuke buitenwinkel en vertrokken weer huiswaarts. 

Gelukkig hielden we het de hele dag droog, ondanks de regenvoorspelling. Het was al met al een  hele leuke dag!

Een paar plaatjes van die dag