Happen en stappen 11 juli.

 In Nieuws

Afgelopen zondag kwam ieder die zich opgegeven had voor de wandeling Happen en Stappen om half 2 bijeen in Inloophuis Schothorst. Daar dronken we gezellig een kop koffie of thee met elkaar in de tuin. Nadat de routes van de wandeling werden uitgedeeld werden er groepjes van 3 tot 4 personen gevormd die om de beurt vertrokken om te happen en stappen. Tijdens de route waren er verschillende stopplaatsen, bij vrijwilligers thuis of in het park, te herkennen aan de vlag van een bepaald land. Bij elke plek was tijd om even te zitten en te genieten van een heerlijke lekkernij uit het betreffende land. Zo waren er wafels met aardbeien en een alcoholvrij biertje in België, pretzels in Duitsland, Spiesjes met tomaatjes, basilicum en mozzarella in Italië, Marokkaanse thee en baklava in Marokko, chorizo en olijven in Spanje, nachos en meloen in Mexico en toastjes met brie in Frankrijk. Na de wandeling dronken we met de medewerkers en wandelaars nog een glaasje in de tuin. We kijken terug op een geslaagde middag!