Verhuizing

 In Nieuws

Breek uw tent op ga op reis naar…..!
Zo voelt het een beetje voor mij en misschien ook voor velen die betrokken zijn bij het Inloophuis Schothorst? We gaan na 32 jaar onze activiteiten op een andere plek in de wijk, namelijk Lancelotpad 18, voortzetten. Voor iedereen brengt een verhuizing spannende en leuke dingen met zich mee. Een veelgehoorde vraag was: “waar is het? En kan ik het straks wel vinden?” Daarvoor werden leuke oplossingen bedacht als samen er naar toe wandelen of fietsen. Er zijn natuurlijk veel klussen gedaan zoals opruimen, inpakken, opknappen en inrichten. We hebben afscheid genomen van een vertrouwde plek waar we 32 jaar lief en leed gedeeld hebben. Het zal even wennen zijn aan een nieuw huis en aan een “andere” omgeving. Dat geldt voor ons allemaal in meer en mindere mate. Voor sommigen komt het inloophuis dichterbij voor een ander verder af. Ik hoop natuurlijk van harte dat iedereen de weg naar het inloophuis blijft vinden. Ik hoop ook dat we andere en nieuwe wijkbewoners gastvrij mogen ontvangen en ontmoeten tijdens onze inloopuren. Wij schenken u dan graag koffie en thee met de soms broodnodige aandacht.

Maandag 14.00-16.00
Dinsdag 10.00-12.00
Woensdag 10.00-12.00
Donderdag 14.00-16.00
Vrijdag 14.00-16.00
2e, 3e en 4e zondag van de maand: 14.00-16.00

Donderdag Hemelvaartsdag is er GEEN inloop Tijdens de Pinksterdagen is er op 2e Pinksterdag inloop van 14 tot 16 uur:

Deze verhuizing is een nieuwe uitdaging voor ons om zichtbaar te maken wat het inloophuis is en wie we willen zijn voor de wijk en voor elkaar. In het inloophuis willen we open staan voor iedereen die behoefte heeft aan aandacht en contact. We nodigen u ook graag uit om te komen vertellen en praten over nieuwe wijkinitiatieven. Ik hoop dat velen via Indebuurt033, het wijknetwerk, burennetwerk of de wijkraad ons weten te vinden om activiteiten samen te ontwikkelen. De wijkmobiel is ook een goed vervoersmiddel om er te komen als u slechter ter been bent.

Voor de wijkmobiel belt u van maandag tot vrijdag tussen 13 en 16 uur, uiterlijk de dag tevoren, naar hetzelfde nummer als de Boodschappenplusbus: 033-476 3830, om een afspraak te maken. U kunt ook mailen naar wijkmobiel@gmail.com.

Ik wens ons allen mooie, inspirerende ontmoetingen in de toekomst. Dat we vanuit het inloophuis Schothorst samen met u een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het samen leven in de wijk en met Claudia de Breij kunnen zeggen en zingen: “Ik zie jou.” https://youtu.be/prTyc4hQ434

Met warme groet, Trudy Paus