Oranjefonds collecte 2018

 In Nieuws

Oranjefondscollecte

In de week van 7 tot en met 12 mei 2018  gingen, zoals elk jaar, 7 collectanten enthousiast op weg om te collecteren voor het Oranjefonds.

Het was prachtig weer……, dat werkte prima voor ons als collectant en  vast ook voor de mensen waar we aanbelden. Een minder positief punt was, dat veel mensen op vakantie waren, vanwege een vrije  (Hemelvaart) dag midden in de week. Helaas bepaalt de Gemeente Amersfoort in welke week we mogen collecteren, daar hebben we zelf geen invloed op.

Het Oranjefonds zet zich in voor een sociaal en betrokken Nederland.  Ook het Inloophuis Schothorst zet zich in, dat mensen uit de wijk en erbuiten elkaar ontmoeten en zich betrokken voelen bij elkaar. Het aanbieden van maaltijden, voor 4,50, is ook een van de activiteiten van het Inloophuis.

Per 1 mei 2018 is het Inloophuis verhuisd, naar het Lancelotpad 18 in de wijk Schothorst.

Een nieuw huis in een nieuwe buurt.

Om kennis te maken met onze buren organiseert het Inloophuis op 16 juni 2018 een high tea, waar onze naaste buren van harte welkom zijn.

Deze en andere activiteiten kosten geld.

Daarom is het fijn dat wij de helft van de Oranjefonds collecte zelf mogen houden.

De collectanten hebben samen € 766,79 voor het Oranje Fonds opgebracht. Daarvan ontvangt het Inloophuis € 383,40 voor haar activiteiten.

Mocht u volgend jaar mee willen collecteren: graag! Geef u dan op via info@inloophuisschothorst of het formulier op deze website.

Alle collectanten willen we heel hartelijk bedanken voor hun inzet!

 

3 juli 2018