Bowlen met Sinterklaas

 In Nieuws

Op zaterdag 3 december werd er met medewerkers en inlopers van het inloophuis Sint Nicolaas gevierd op de bowlingbaan. Na verzamelen bij het inloophuis vertrokken 3 auto’s vol naar Soest.

Daar werd door 11 deelnemers een uur lang druk gebruik gemaakt van twee banen. De scores liepen soms behoorlijk uiteen. Frustraties waren ook niet van de lucht als er een strike gemaakt werd en de volgende beurt de bal in de goot belandde. Maar er werd gezellig gekletst, gelachen en aangemoedigd. Zelfs de oudste deelnemers zorgden voor een goed resultaat.

Onder het genot van een hapje en drankje na afloop werd nog gezellig nagepraat. Hoewel Sint zelf niet kon komen, werden de deelnemers verrast met een chocolade letter. Wel moest men met de letter een woord maken dat iets van hemzelf weergaf. Voorwaar geen eenvoudige opgave.

Een hele leuke activiteit van de Sint Nicolaas middag. Speciale dank voor deze activiteit is voor Willem, de organisator van de bowling.