Feest voor Renate Krebs

 In Nieuws

Feest voor Renate Krebs

Zondagmiddag 18 september was het een heel feestelijke middag in het Inloophuis. Renate Krebs, een inloopster, had in juli 2016 voor de 50e keer de Nijmeegse 4-daagse gelopen. Zeker gezien haar hoge leeftijd een prestatie!

Zij werd door Trudy, en haar zoon Philip, opgehaald met een versierde auto. De bestond uit een kunst gladiool, een felicitatiebord op de achterruit en aan de trekhaak hingen wandelschoenen. Met knipperlichten aan reden we naar het Inloophuis. Daar lag de rode loper uit. Binnen werd Renate verwelkomd door een grote kring mensen die voor haar zongen:

“Lang zal ze lopen, lang zal ze lopen, lang zal ze lopen in de gloria, in de gloria, in de gloria. Hieper de piep hoera.”

Trudy verwelkomde alle mensen uit het inloophuis en de Hoeksteen. En natuurlijk speciaal welkom aan Renate en Philip. Trudy interviewde Renate en Philip en er ontstond een gesprek met leuke nieuwtjes over de start en de belevenissen van Renate tijdens de Nijmeegse 4-daagse. Na het interview was er een informeel samen zijn onder genot van een drankje en hapje. Daar kon ieder persoonlijk met Renate spreken of haar plakboek, foto’s en natuurlijk de medailles zien.

Het was een middag waar velen, maar vooral Renate, enorm genoot van alle belangstelling, waardering voor haar prestatie met kaarten en cadeaus.

Dank aan allen die erbij waren of op een andere wijze hun belangstelling getoond hebben. Dank aan alle vrijwilligers die deze middag verzorgd hebben.

Hartelijke groet,

Trudy Paus