Bezige handen voor het kerstfeest

 In Nieuws

In december oogt het Inloophuis anders dan meestal, want kerst komt er aan! Alles ziet er extra gezellig uit en ook veel activiteiten hebben met het kerstfeest te maken.

Maandag 14 december was er een heerlijke drukte in het Inloophuis, aan de lange koffietafel, aan de tafel middenin de huiskamer en in en rond de keuken. Tussen de vele koffie- en koffiekopjes is nog genoeg ruimte voor de gasten (en vrijwilligers) om kerstkaartjes te schrijven. Op de tafel staat een twee verdiepingen hoge fruitschaal die door een van de aanwezigen schitterend in kerstsfeer is gebracht.

Aan de andere tafel zijn gasten bezig diverse soorten kerststukjes in elkaar te zetten. Ze konden daarvoor een schaal, een vaas of een ander voetstuk meenemen. Ook hadden vrijwilligers en gasten takken en andere spullen uit eigen tuin meegenomen om hun kerstcadeau’s mee te verfraaien.

Wat zag ze er mooi uit: de kerststukken, kransen, een glazen vaas, die tot kerstcreaties waren omgetoverd! Om weg te geven of in je eigen huis neer te zetten. Onder begeleiding van Sonja Moget maakten veel bezige handen er iets geweldig moois van.