Verslag van de 3 zomeractiviteiten

 In Nieuws

Op 1 augustus werd de eerder geplande, maar vanwege het slechte weer uitgestelde, fietstocht gehouden. Omdat er een kleine groep was, werd een officiële fietstocht begeleider afgezegd. Elly Kerkhof, oud gastvrouw, bood aan om een fietstocht te plannen, waar we heel blij mee waren. De tocht ging van Amersfoort via de Eem naar Soest. Onderweg werd gepauzeerd en kennis genomen van borden over de route en het landschap. Ook werd een boerderij bezocht en een lunch genuttigd. Voldaan kwamen we weer terug bij het Inloophuis, waar door onze kok Willem Töpfer een maaltijd klaar gemaakt was. Iedereen kon onder genot van deze heerlijke maaltijd nog napraten over de belevenissen van de dag.

Op woensdagavond 12 augustus is met een groep deelgenomen aan de bowlingavond in Superfun. De jongste deelnemer was 8 en de oudste 80! Er werd behoorlijk fel gestreden om de meeste strikes. Drie deelnemers konden dit op hun conto schrijven. Ook dit was weer een geslaagde activiteit.

Op zondag 23 augustus stond een terrasmiddag op het Hof gepland. Het weer was wel niet zo stralend, maar wel goed om buiten te zijn. Helaas waren er maar 3 belangstellenden. Jammer, volgende keer beter!?