Met goede moed het nieuwe jaar in

 In Nieuws

Kort verslag van de gezellige nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 12 januari:

Het was zondagmiddag een volle huiskamer in Inloophuis Schothorst. Veel inlopers, vrijwilligers, bestuurders en vanzelf ook Trudy waren bijeen om elkaar een goed en gelukkig 2014 toe te wensen. Met iets lekkers te drinken en te eten erbij keek Reina van Mourik (voorzitter bestuur IHS) vooruit naar het komende jaar. Het jaar 2013 was een jaar van herstel, het nieuwe jaar wordt er een van nieuwe plannen en nieuwe activiteiten, gaf ze aan. Met name de eigen wijk staat extra in de kijker: wat kunnen we daarvoor betekenen?

met nieuwe moed en met een glimlach gaan we het nieuwe jaar tegemoet. Naar aanleiding van een onderzoek van Dhr. Leo Bormans uit België. Daar wordt onder 10.000 mensen een onderzoek naar geluk gedaan. Mensen krijgen dagelijks en wekelijks geluktips. Wij deden een kort testje zoals Dhr Leo Bormans dat ook deed in DWDD van woensdag 15 januari. Blijf eerst 30 seconden glimlachen en denk dan aan iets negatiefs terwijl je blijft glimlachen. Een leuk resultaat; als je glimlacht voel je je snel rustig en veilig, het lijkt dan moeilijker om aan iets negatiefs te denken. Hoewel we niet de hele dag met een pipo smile rond kunnen lopen hoop ik toch dat we in 2014 veel zullen glimlachen en ons bij elkaar op ons gemak voelen.

Na de bijeenkomst in het Inloophuis zelf volgde om 17.00 uur een Vesperviering in De Hoeksteen. Trudy Paus ging daar voor.